Disclaimer

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.8″][et_pb_row _builder_version=”3.26.8″][et_pb_column _builder_version=”3.26.8″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.26.8″]

Disclaimer voor www.pr8stijl.nl

Pr8stijl Communicatiebureau (Kamer van Koophandel: 75329425) verleent u hierbij toegang tot www.pr8stijl.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Pr8stijl Communicatiebureau behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.pr8stijl.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Pr8stijl Communicatiebureau.

Beperkte aansprakelijkheid

Pr8stijl Communicatiebureau spant zich in om de inhoud van www.pr8stijl.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.pr8stijl.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Pr8stijl Communicatiebureau.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.pr8stijl.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.pr8stijl.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Pr8stijl Communicatiebureau nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Pr8stijl Communicatiebureau.
KopieĢˆren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Pr8stijl Communicatiebureau, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]