Bel 050 230 71 75

Een gezamenlijke droom

Pr8stijl is opgericht door Melissa Huppe en Jan-Daan Westhof. Jan-Daan die sinds 2003 eigenaar is van een ontwerpstudio besloot in 2010 zijn kennis te delen als docent mediavormgever op het Alfa- college in Groningen. Ondertussen liep Melissa als call-centermedewerker tegen een burn-out aan. In 2014 besloten zij het roer om te gooien. Jan-Daan begon aan de masterstudie Pedagogiek en Melissa startte een opleiding copywriting. Melissa ontwikkelde zich tijdens deze studie tot tekstschrijver en bleek een enthousiaste sparringpartner van Jan-Daan. Mede dankzij deze vruchtbare samenwerking ontving Jan-Daan na tweeënhalf jaar zijn diploma Master of Education. In deze periode groeiden onze dromen over ondernemen, over het bundelen van onze krachten. Ook al voelden we angst voor het nieuwe en het onbekende, ons enthousiasme was groter en in 2019 namen we de stap. Pr8stijl werd geboren. Een gezamenlijke droom is uitgekomen. We kijken ernaar uit om jou te helpen jouw dromen te verwezenlijken!

Pr8stijl voorziet in een behoefte en krabt waar het jeukt.

Je bent deskundig op je vakgebied en hebt alle expertise in huis om een bloeiende onderneming te runnen maar steeds als je bedenkt dat je ook een website nodig hebt en een advertorial moet schrijven, zakt de moed je in de schoenen. Je weet wat je wilt maar je hebt geen idee hoe je je bedrijf kan presenteren aan je publiek.
Pr8stijl is deskundig op het gebied van communicatie en deelt die kennis graag met jou. Wij verdiepen ons in jouw vakgebied en creëren het juiste verhaal van jouw onderneming in woord en beeld.
Of je nu een startende ondernemer bent of een eindbaas in jouw niche: wij halen jouw werk uit handen zodat jij weer tijd en ruimte krijgt om je vak te beoefenen.
Pr8stijl voorziet in een behoefte en krabt waar het jeukt.
Benieuwd naar wie we al een handje geholpen hebben? Bekijk dan ons werk voor een eerste indruk. Wil je ons horen vertellen over onze passie dan kun je ons altijd bellen en mailen voor een afspraak.

Ben jij zelf ook ondernemer?

 en op zoek naar een unieke en creatieve vertaling van je content maar heb je genoeg van stroperige, onduidelijke communicatie met uitvoerders? Pr8stijl communicatiebureau houdt van zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Ben je helemaal klaar met vage afspraken en uitgestelde deadlines? Dan kunnen wij je helpen want samenwerken met Pr8stijl geeft je energie en tijd terug om je helemaal te richten op je eigen business terwijl wij jouw content omtoveren tot een aantrekkelijke boodschap voor jouw favoriete klant. Op onze website vind je meer informatie over ons dus kom gerust kijken. Als je ons een berichtje stuurt dan kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Wie weet tot ziens!

Onze expertise

Melissa Huppe is Tekstschrijver & Illustrator en gespecialiseerd in Storytelling.
Jan-Daan Westhof is Grafisch Ontwerper & Pedagoog en gespecialiseerd in Design en Educatie.