Bel 050 230 71 75

Ecolodges ‘t Lennepserf

Voor Ecolodges ’t Lennepserf ontwikkelde Pr8stijl het logo en de huisstijl met diverse illustraties. De opdracht was een informele maar strakke en kleurrijke maar simpele sfeer te creëren. Pr8stijl is erin geslaagd al deze elementen toe te passen. De huisstijl valt op door de kleurrijke illustraties die onder andere te zien zijn op het bouwbord en op de website van het Lenneps erf. Wij zijn supertrots op het resultaat en laten dit graag zien.

Ecolodges ‘t Lennepserf is een duurzaam vakantiepark in Veessen, op een steenworp afstand van de IJssel, met zes boerderijlodges, een hooischuur en een boomgaard met zes volledig ingerichte glampinglodges en uitgebreide wellness-faciliteiten. Ecolodges ’t Lennepserf staat voor luxe verblijven op eeuwenoude boerengrond.

Er wordt nu nog volop getimmerd en gebouwd op ’t Lennepserf dus nog even geduld. Maar als het klaar is dan kun je er terecht voor een ontspannen vakantie. Een heerlijke plek om vakantie te vieren met je gezin maar ook prima geschikt voor met z’n tweeën of alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt, om elkaar weer te vinden of als je gewoon even de stad wilt ontvluchten. Kinderen kunnen zich hier eindeloos vermaken.