#02 DJ Sins of Insanity, Tim Setrodimedjo, Pr8stijl Podcast

#02 DJ Sins of Insanity, Tim Setrodimedjo, Pr8stijl Podcast
#02 DJ Sins of Insanity, Tim Setrodimedjo, Pr8stijl Podcast

In deze podcast heb ik een gesprek met DJ en Producer ‘Sins of Insanity’ oftewel Tim Setrodimedjo.
In korte tijd groeide Tim uit tot één van de grootste hardstyle DJ / producer’s in Europa en daarbuiten. Tim en ik kennen elkaar wat langer; hij is een oud leerling van mij en in 2017 afgestudeerd aan het Alfa College. Vandaag legt hij aan mijn studenten uit hoe zijn carrière tot nu toe is verlopen.

Tijdens zijn studie was Tim al bezig met muziek. Wat zo tof is, is dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Zijn logo, dat hij op school ontwikkeld heeft, heeft een Australische fan in zijn nek getatoeëerd.

Op het eerste gezicht denk je bij Tim aan urban muziek, maar niets is minder waar. Hij draait keiharde hardstyle muziek en treedt op over de hele wereld.
Hij heeft nu een contract bij Record label/ Gearbox en Booking agency Pure bookings
De hardstyle liefhebbers zal dit ongetwijfeld veel zeggen.

In korte tijd heeft Tim duizenden volgers gekregen en afgelopen jaar trad hij onder andere op in: Kroatië, Australië (uitverkocht!), België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Ierland. Honderden mensen in het publiek schreeuwen mee met zijn muziek en doen zijn bewegingen na. Het maakt hem uniek.

In dit gesprek ontdek je waar hij energie van krijgt, hoe hij zijn rust pakt, waar hij de focus op legt en wat zijn drijfveren zijn. Ook vraag ik hem wat ervoor is nodig om op nummer 1 in de hardstyle lijsten te komen.

Veel plezier met het luisteren naar deze podcast.

Tekst door Jan-Daan Westhof