De wereld in quarantaine: een crisis of een kans?

Corona virus 2020

In deze plotseling veranderde wereld overheerst angst en twijfel en dat is niet gek. Van de ene op de andere dag zijn de scholen dicht, moeten we thuis werken en is social-distancing de nieuwe norm. En niemand kan zeggen hoe lang dit gaat duren. In deze crisis heb je in feite twee opties.

Optie 1 is wegkruipen en wachten tot alles voorbij is (en hopen dat alles z.s.m. weer terug naar vroeger gaat). Dit doet 90% van de mensen. En wat doen die overige 10% dan hoor ik je denken. 

De overige 10% kiest voor optie 2: erkennen dat er een crisis gaande is, daar flink van balen maar dan tot bezinning komen en deze crisis aangrijpen als kans om je mooiste dromen waar te maken. Want wanneer is de beste tijd om dat te doen? Juist, als je niks meer te verliezen hebt. 

Als toch iedereen in dezelfde situatie zit, waarom niet er het beste van maken? Maar wacht, dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Als je eenmaal kiest voor een kans dan zie je meer kansen op je weg. In de vorm van inspiratie of nieuwe idee├źn en mensen die je verder kunnen helpen. En dat is nou net waar wij je mee kunnen helpen. 

Pr8stijl Communicatiebureau helpt je met het in kaart brengen van je dromen, doelen en drijfveren zodat jij kan ondernemen zoals je ECHT bent.